Over Kawado

KAWADO Massagepraktijk


Kawado is gestart door Peter Bijen. Mezelf voorstellen doe ik op een andere plek op deze website klik hier als je meer wilt weten.

Kawado starten was geen impuls maar een weloverwogen beslissing, op een plek in je lijf waar ratio en gevoel elkaar erg versterken. De combinatie van opgedane kennis plus letterlijk mijn ‘vingergevoel’ en mijn gevoel mensen te willen helpen.

Hoe divers mijn banen ook waren, mensen willen helpen is een invulling die als rode draad door mijn functies heen heeft gelopen.

Visie

‘Een hoge kwaliteit van behandelen terwijl je de klant als compleet mens ziet in alle facetten.’

We hebben allemaal overeenkomsten en toch zijn we fysiek en mentaal allemaal verschillend, uniek. Geen enkele behandeling kan dus helemaal hetzelfde zijn. Alles is maatwerk.

Mensen waarmee ik nu of in de toekomst mee samen werk zullen dezelfde visie en kwaliteit hebben. Klanten moeten bij Kawado ook de ervaring hebben niet als nummer behandeld te worden.

Waarom kiezen voor Kawado?

Het beroep masseur is een vrij beroep, iedereen mag zich dus masseur noemen. Bij Kawado wordt u gemasseerd en behandeld door iemand die gedegen opleidingen heeft gehad en diverse cursussen met succes heeft volbracht. We nemen de tijd voor u en luisteren goed naar uw verhaal en uw wensen. Samen nemen we duidelijk door hoe het behandelingstraject er uit gaat zien. Met andere woorden, u bent geen nummer. Ook als u geen klachten heeft en puur voor de ontspanning gemasseerd wilt worden stemmen we alles met u af. ‘s Morgens, ‘s middags of in de avond en zelfs in het weekend is het mogelijk om in overleg een afspraak te maken.


Contact