Chirotherapie

Chirotherapie komt van chiropractie. Chiropractie is een behandelmethode die zich bezig houdt met diagnose, behandeling en preventie van stoornissen aan het bewegingsapparaat m.n. de wervelkolom en gewrichten.

De Manueel Therapeut kent u misschien wel van de via de Fysiotherapie.

Manueel therapeuten en Chiropractors doen eigenlijk hetzelfde. Er zijn wat verschillende leerstromen maar het doel en de uitkomst is bij beide een soepeler bewegend lichaam.

Ik ben Kawado gestart om mensen te helpen fysiek en mentaal weer beter in het vel te laten zitten. Helpen omdat eigen inzet en inbreng van wezenlijk belang is.

Ondanks het feit dat ik een brede en diepe kennis en ervaring  heb opgedaan door de jaren heen, mistte ik altijd de manuele correcties. Hierin was voor massagetherapeuten geen opleidingsaanbod. Tot nu dus. De compleet nieuwe trainingen Sportmanipulatie / Chirotherapie van Chiropractor Dr. Mulder waren een antwoord op dat gemis.

Door verschillende handgrepen en technieken kunnen bijna alle gewrichten in het lichaam weer in lijn gezet worden. Klanten ervaren een behandeling vaak als een geweldige opluchting.