Fascia Release & Deep Tissue massage

Deep Tissue Massage en Fasciatherapie helpen om dieperliggende weefsels en spieren te kunnen behandelen. Fascia is één groot drie dimensionaal bindweefselnetwerk in ons lichaam die alles met elkaar verbindt. Fascia is een bindweefsel dat om al onze spieren, botten, organen en gewrichten heen geweven is. Fascia bevat veel meer zenuwuiteinden ('sensoren') dan spier of bot.

Pijn, stijfheid en balansproblemen worden meestal veroorzaakt door problemen in de fascia. Hierbij is het zo dat de plaats van de pijn, niet de plaats in het lichaam hoeft te zijn waar de oorzaak ligt van die pijn. Omdat de fascia een groot netwerk is dat door het hele lichaam loopt, kan het zijn dat als er ergens een verstoring plaatsvindt in de fascia, dit kan zorgen voor een disbalans in het lichaam waardoor er op een ander plek pijn ontstaat. Dit geldt voor triggerpoint ook. Er is dan ook een groot verband tussen de TriggerpointTherapie en Fasciatherapie

Heb je de diagnose fibromyalgie, chronische vermoeidheid, whiplash of aspecifieke lage rugklachten etc. gekregen en je veel dagelijkse pijn ervaart, dan kan een behandeling die klachten verminderen. Voor de lange termijn is meer dan een behandeling nodig. Bewustwording van leefstijl, lichaamshouding, stress factoren, zijn voor deze diagnoses ook van groot belang.

Tot enkele decennia geleden dacht men dat de bot en spierstructuur ons lijf bij elkaar hield. Toen wetenschappers het fascia netwerk ontdekten werd dit inzicht aangepast. Ons fascia netwerk heeft een groot aandeel in onze dagelijkse beweging en onze gezondheid.

Voor Deep Tissue en Fascia Release moet je dus bij Kawado in Amersfoort zijn. Hieronder kun je een afspraak maken.

Deeptissue massage Fascia massage Amersfoort
100+ Reviews op Treatwell

Kawado Praktijk Massage en ChiroTherapie

Onwijs fijne intake gehad en daarna een goede massage die direct verlichting van de klachten gaf.

Image

Maamke

Sportmassage

Peter is vriendelijk, professioneel met oog voor detail. Hij voelt goed aan wat nodig is en neemt de tijd voor de intake. Je moet tegen een stevige massage kunnen, maar hij houdt zeker rekening met je. Ik ben 2 dagen beurs geweest maar nu de 3e dag voel ik me een stuk beter.

Image

Jennifer

Sportmassage

Peter is een topper. Vriendelijk, altijd in voor een praatje en altijd op tijd. Altijd tevreden na een sportmassage!

Image

Joël Slot

Sportmassage

Peter kan goed masseren. Hij is vriendelijk en professioneel. Ik kan hem aanraden als je last hebt van hoofdpijn door bijvoorbeeld gespannen nek en schouders.

Image

Catheleijne

Sportmassage

Fijne salon. Aanrader!

Image

Thijs

Sportmassage

Dankjewel voor deze top massage

Image

Katharina

Triggerpoint Therapie
Maak een afspraak!
Scan the code