Praktische informatie

 
 • Een eerste kennismaking en/of intake gesprek is gratis, neem contactop voor een afspraak
 • Een afspraak maak je door whatsapp (0620157437) te gebruiken of te mailen.
 • Korting! Door de eerste afspraak rechtstreeks via Kawado te boeken (contact via Whatsapp of email) krijg je € 10 korting!
 • Betaling kan contant of met PIN. Een Kawado cadeaubon kan uiteraard ook.
 • Wil je een factuur ontvangen dan kan dat. De betaling blijft per direct (PIN of contant)
 • Wil je een zakelijke factuur dan is dit ook mogelijk. De betaling is bij voorkeur direct. Anders is de betalingstermijn binnen 7 dagen.
 • Momenteel zijn alle prijzen vrij van BTW.

Als Therapeut bij Kawado ben ik aangesloten bij beroepsorganisatie VBAG. Ook sta ik vermeld en ben ik aangesloten bij het kwaliteitsregister van het RBCZ. Voor klachten kun je als eerste uiteraard bij mij persoonlijk terecht. Mochten wij er onderling niet uitkomen dan vallen Therapeuten onder de regeling van het TCZ waar je dan met je klacht terecht kunt. Verder dient een kwaliteitstherapeut over een VOG te beschikken die ook gedeponeerd dient te zijn bij de VBAG. Voor verdere uitleg over hoe te handelen wanneer je een klacht hebt klik dan hier of scroll verder op deze pagina.

 • Annuleren kan tot 24 uur van tevoren. Bij annuleren korter dan 24 uur van tevoren ben je het behandeltarief alsnog verschuldigd en ontvang je hiervoor een factuur. Uitzonderingen op de regel zijn alleen ernstige gebeurtenissen. Bij een eerste keer wordt coulance gehanteerd.
 • Alleen de behandeling Massagetherapie kan eventueel gedeeltelijk worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De prestatiecodes die Kawado op de factuur kan zetten zijn 24017 of 24005.

Of u in aanmerking komt voor gedeeltelijke vergoeding hangt af van de door jou afgesloten verzekering. Om erachter te komen of je in aanmerking komt dien je zelf contact op te nemen met je verzekering of zelf goed de polisvoorwaarden na te lezen. Je kunt ook deze link gebruiken https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/natuurgeneeskunde . Hier kunnen echter rechten aan worden ontleent.

Een verwijzing van huisarts of specialist is niet noodzakelijk.

 

Factuur

Op de factuur die je krijgt ter indiening bij de zorgverzekeraar staan mijn licentienummers van het VBAG en de RBCZ vermeld. Verder staat hier ook het KVK nummer, 68132751, op vermeld. Net als het BTW ID nummer,

Klacht?

Je hebt een klacht. Wat kun je doen?
Als therapeut doe ik er alles aan om jou op een goede en respectvolle manier zorg te bieden. Toch kan het voorkomen dat je ergens niet tevreden over bent. Maak dit alsjeblieft kenbaar aan mij. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als je datgene bespreekt waarover je ontevreden bent of aangeeft wat je anders wilt. Is het moeilijk je ongenoegen mondeling te uiten? Probeer het mij dan schriftelijk voor te leggen. Ik vertrouw er op dat een goed gesprek jouw onvrede of klacht oplost.

Komen we er toch niet samen uit?
Voel je je niet in staat de kwestie met mij te bespreken, laat de situatie dit niet toe of komen we er samen niet uit? Dan kun je kosteloos een onafhankelijke klachtenfunctionaris inschakelen. Deze ondersteunt je onder andere bij het formuleren van jouw klacht of onvrede en kan eventueel optreden als bemiddelaar.

Conform de Wet kwaliteit klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz) is ben ook ik als zorgaanbieder verplicht cliënten toegang te bieden tot een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Kawado is hiervoor aangesloten bij Quasir. Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkende geschilleninstantie, Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van de RBCZ. Voor meer informatie kijk je op de website van de beroepsvereniging VBAG waar ik ben aangesloten. https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/

Waarom kiezen voor kawado?

Je wordt ontvangen en behandeld door Peter, een massagetherapeut:

 • met 30 plus jaar ervaring
 • met een afgeronde HBO opleiding
 • die jaarlijks bij- en nascholingen volgt
 • die op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen
 • die aangesloten is bij beroepsvereniging VBAG
 • die ingeschreven staat bij kwaliteitsregister RBCZ
 • die voldoet aan de wettelijke normen voor het, deels, laten vergoeden van je massagetherapie behandeling
 • die je behandelt als mens
 • die de mentale kant van de mens ook serieus beschouwt en dus holistisch kijkt

Lid VBAG en RBCZ

Het beroep masseur is een vrij beroep, iedereen mag zich dus masseur noemen. Bij Kawado wordt je gemasseerd en behandeld door iemand die gedegen HBO opleidingen heeft gehad en diverse cursussen en trainingen met succes heeft volbracht. En elk jaar bij- en nascholingen volgt. Ik neem de tijd voor je en luister goed naar je verhaal en wensen. Als therapeut ben ik aangesloten bij VBAG Beroepsvereniging en Platform voor Integratieve gezondheidszorg. Daarnaast sta ik ingeschreven bij het RBCZ, het kwaliteitsregister voor HBO opgeleide therapeuten.

Maak nu een afspraak

Maak een afspraak!
Scan the code