Over Kawado

Bij Kawado word je gemasseerd en behandeld door een massagetherapeut  die gedegen opleidingen heeft gehad en diverse cursussen met succes heeft volbracht. Er wordt tijd genomen voor je en er wordt goed geluisterd naar je verhaal en je wensen.

Visie

Ieder mens is uniek en daarom dient een behandeling of traject ook op maat te zijn.

Doel

Onderdeel zijn van de oplossing van jouw probleem en/of een katalysator zijn op weg naar jouw doel.

Samen nemen we duidelijk door hoe het behandelingstraject er uit gaat zien. Met andere woorden, je bent geen nummer. Ook als je geen klachten hebt en puur voor de ontspanning gemasseerd wil worden stemmen we alles met je af. ‘s Morgens, ‘s middags of in de avond en zelfs in het weekend is het mogelijk om in overleg een afspraak te maken. Als je frisser, met minder pijn en met meer energie van onze tafel af komt is ons doel bereikt.

Wat Kawado uniek maakt is de combinatie van lichaamswerk met mentaal werk. Bij Kawado kunt u terecht voor fysieke klachten maar ook als u mentaal vastloopt. Het is niet ongewoon dat het een met het ander te maken heeft.

 

Wat ik als massagetherapeut doe is mensen behandelen. Maar ook mensen helpen bewust te maken van hun gewoonten, patronen en bijvoorbeeld leefstijl, die hun klacht keer op keer voedt.

 

Gewoonten en patronen op het fysieke vlak maar ook op het mentale vlak. Hoofd en lijf zijn nu eenmaal een eenheid. Als coach werk ik hiermee ook in het mentale verlengde van de fysieke therapie. Krijg je het niet voor elkaar om een gewoonte aan te passen of je van een patroon te ontdoen kan dat ook fysiek klachten opleveren. Frustratie, stress, angsten en fobieën hebben vaak, om niet te zegen altijd, hun weerslag op het lijf. Deze benadering wordt ook wel holistisch genoemd. De hele mens en ook de situaties waarin de mens verkeerd wordt meegenomen in klachten evaluaties.

 

Bij Kawado staat de mens centraal. De individuele en unieke mens die iedereen is. De benadering van een klacht of probleem is dus voor elke client maatwerk.

Over Mij, Massagetherapeut en Coach

Mijn naam is Peter Bijen. Samen met mijn vrouw heb ik 2 volwassen zoons. En als extra gezinslid hebben we een hond. Tot mijn 35e heb ik heel veel aan sport gedaan. Voetbal, zaalvoetbal, vechtsporten en fitness.

Sinds een klein jaar ben ik begonnen met het opvolgen van het advies dat ik mijn cliënten ook vaak geef, en ben weer meer aan het bewegen. Simpele calasthenics oefeningen en Taichi / QiGong.

In 1989 behaalde ik mijn diploma Sportmassage bij Thim van der Laan opleidingsinstituut voor Fysiotherapie. Als Sportmasseur was destijds geen fatsoenlijke boterham te verdienen.

 

Na 11 jaar als commercieel manager in de B2B nam ik in 2001 een horecazaak over. Toen ik in 2017 mijn zaak verkocht, had ik de opleiding tot HBO Massagetherapeut al in het vizier.

 

Naast Massagetherapie ben ik ook nog andere post-HBO opleidingen gaan volgen. Onder andere HBO Medische Basiskennis en NLP Coaching. Dit omdat ik mijn passie wilde volgen en begreep dat daar mijn toekomst lag. Mensen fysiek en mentaal naar een hoger plan begeleiden.

 

Ik vind dat ik als Massagetherapeut mijn cliënten breed moet kunnen bedienen en behandelen op fysiek en mentaal vlak. Coaching, advies en ondersteuning op het gebied van stress, burnout, doelen behalen, houding, ademhaling, oefeningen, voeding, supplementen et cetera.

 

Wees welkom, ook voor een gratis kennismakingsgesprek.

Waarom kiezen voor kawado?

Je wordt ontvangen en behandeld door Peter, een massagetherapeut:

  • met 30 plus jaar ervaring
  • met een afgeronde HBO opleiding
  • die jaarlijks bij- en nascholingen volgt
  • die op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen
  • die aangesloten is bij beroepsvereniging VBAG
  • die ingeschreven staat bij kwaliteitsregister RBCZ
  • die voldoet aan de wettelijke normen voor het, deels, laten vergoeden van je massagetherapie behandeling
  • die je behandelt als mens
  • die de mentale kant van de mens ook serieus beschouwt en dus holistisch kijkt

Lid VBAG en RBCZ

Het beroep masseur is een vrij beroep, iedereen mag zich dus masseur noemen. Bij Kawado wordt je gemasseerd en behandeld door iemand die gedegen HBO opleidingen heeft gehad en diverse cursussen en trainingen met succes heeft volbracht. En elk jaar bij- en nascholingen volgt. Ik neem de tijd voor je en luister goed naar je verhaal en wensen. Als therapeut ben ik aangesloten bij VBAG Beroepsvereniging en Platform voor Integratieve gezondheidszorg. Daarnaast sta ik ingeschreven bij het RBCZ, het kwaliteitsregister voor HBO opgeleide therapeuten.

Maak nu een afspraak

Maak een afspraak!
Scan the code