Sportmassage / Blessurebehandeling

Een sportmasseur zorgt ervoor dat een gezond lichaam dat in goede conditie verkeert, op peil blijft en draagt bij in de weg naar betere prestaties.

Sportmassage is een middel waarmee de nadelige gevolgen van sportbeoefening weggenomen kunnen worden. Vermoeidheid en stijfheid verdwijnen waardoor de volgende training of wedstrijd fitter begonnen kan worden.

Dit is ook de preventieve werking die sportmassage heeft. Vermoeidheid en een slechte afvoer van opgehoopte afvalstoffen zorgen uiteindelijk voor overbelasting en blessures.

Een sportmasseur heeft gedegen kennis van anatomie en fysiologie en heeft diverse technieken geleerd om je te helpen bij je mobiliteit en je gezondheid.

Bij Kawado passen we in een sportmassage alle bij ons bekende technieken toe om de cliënt zo fit mogelijk te houden of te maken. Hiervoor gebruiken we o.a. de standaard handgrepen. Maar ook Triggerpoint therapie, Dorn therapie, Haptische massage en Bindweefselmassage.

Dus, ben je op zoek naar de beste sportmassage in Amersfoort, boek dan via de knop hieronder een afspraak.

100+ Reviews op Treatwell

Kawado Praktijk Massage en ChiroTherapie

Onwijs fijne intake gehad en daarna een goede massage die direct verlichting van de klachten gaf.

Image

Maamke

Sportmassage

Peter is vriendelijk, professioneel met oog voor detail. Hij voelt goed aan wat nodig is en neemt de tijd voor de intake. Je moet tegen een stevige massage kunnen, maar hij houdt zeker rekening met je. Ik ben 2 dagen beurs geweest maar nu de 3e dag voel ik me een stuk beter.

Image

Jennifer

Sportmassage

Peter is een topper. Vriendelijk, altijd in voor een praatje en altijd op tijd. Altijd tevreden na een sportmassage!

Image

Joël Slot

Sportmassage

Peter kan goed masseren. Hij is vriendelijk en professioneel. Ik kan hem aanraden als je last hebt van hoofdpijn door bijvoorbeeld gespannen nek en schouders.

Image

Catheleijne

Sportmassage

Fijne salon. Aanrader!

Image

Thijs

Sportmassage

Dankjewel voor deze top massage

Image

Katharina

Triggerpoint Therapie
Maak een afspraak!
Scan the code