Reflexzone Therapie Voetreflex & Handreflex

Bij Voetzonereflexmassage is het uitgangspunt dat diverse zones van de voetzolen corresponderen en in contact staan met andere delen van het lichaam. Voetreflexologie is een acupressuur techniek. Deze massage staat in nauw verband met Acupunctuur en Shiatsu, beide bekende behandelingsvormen gaan ook uit van energiebanen, ook wel meridianen genoemd

De wetenschap is hier sceptisch over en doet regelmatig onderzoek naar dit uitgangspunt en kan maar geen bewijs hiervoor vinden. Overigens zijn er wel westerse artsen die bijvoorbeeld Acupunctuur gebruiken als ondersteunende behandeling.

Uw masseur bij Kawado is de cursus in 1994 gaan volgen uit nieuwsgierigheid en ook met een flinke dosis scepsis. Om dan vervolgens tot verbazing  de ervaring op te doen dat cliënten zeggen ergens pijn of last te hebben en de corresponderende zone inderdaad gevoelig of pijnlijk is en dat behandeling vaak ook helpt.

U kunt bij Kawado in Amersfoort de voetreflexzone behandeling in overleg laten inpassen in uw massage. Als het bevalt kunt u deze massage ook los boeken.

100+ Reviews op Treatwell

Kawado Praktijk Massage en ChiroTherapie

Onwijs fijne intake gehad en daarna een goede massage die direct verlichting van de klachten gaf.

Image

Maamke

Sportmassage

Peter is vriendelijk, professioneel met oog voor detail. Hij voelt goed aan wat nodig is en neemt de tijd voor de intake. Je moet tegen een stevige massage kunnen, maar hij houdt zeker rekening met je. Ik ben 2 dagen beurs geweest maar nu de 3e dag voel ik me een stuk beter.

Image

Jennifer

Sportmassage

Peter is een topper. Vriendelijk, altijd in voor een praatje en altijd op tijd. Altijd tevreden na een sportmassage!

Image

Joël Slot

Sportmassage

Peter kan goed masseren. Hij is vriendelijk en professioneel. Ik kan hem aanraden als je last hebt van hoofdpijn door bijvoorbeeld gespannen nek en schouders.

Image

Catheleijne

Sportmassage

Fijne salon. Aanrader!

Image

Thijs

Sportmassage

Dankjewel voor deze top massage

Image

Katharina

Triggerpoint Therapie
Maak een afspraak!
Scan the code